Sidvisningar förra veckan

torsdag 9 december 2010

Torsdag

Stora fysprogrammet i morse. Det tar 2 timmar!! Och mör blir man. Nästan vindstilla och 14,5+. Fick sällskap idag. En liten bjäbbig voffsing som verkar ha fått för sig att jag är hans husse. Gick inte att springa ifrån. Efter frukost blev det ett par timmars avsmällning i solgasset på balkongen tills telefonen väckte mig. Attans.Och sen en promenad upp till postkontoret för att bli av med julklappen. I dag gick det. Det är nog ca 6 km fram och tillbaka.
Fika och en sväng till skjutbanan.  Packat med poliser där. Dom sköt mycket och fikade mer. Luftevärsskyttar fanns det också gott om.
 Kombinationsövning med syfte att sätta samman tekniska element till större enheter. 30 torrklick i ring. Fokus på stillahållning och avfyring. 30 torrklick med fokus på riktmedlens rörelse och tidsfönstret. 30 lyft mot tavla och koncentration på stillahållning. 20 lyft i ring med fokus på inriktning, rör kornet mellan siffrorna i en tänkt klocka. 20 skott mot tavla. Därefter en helmatch som tursamt slutade på 570 efter bara 1 godkänd serie. Drygt 2 timmar. Tjackade lite krubb på hemvägen och medan Matte rörde ihop något gott och nutritionsriktigt hoppade jag lite hopprep och drog ut på joggingtur. Det blir lite snabbträning nu innan sänggåendet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar