Sidvisningar förra veckan

fredag 10 december 2010

Fredag

Lilla fysprogrammet i morse. Det innebär 30 situps, 30 armhävningar, 5 minuter hopprep, och det är redan här dagens prestation kommer in, 75 hopp i rad utan att trassla in sig. pers med 36 nätta små studs. 25 minuter jogging. Om det går bra. Det gjorde det inte. Vaderna funkade inte alls. Det blev ett plågat hasande genom kylig motvind. Det gick inte fort nog för att hålla värmen. Bara 13 ruggiga +.Och så blev man skrämd från vettet av den dumma lilla hundrackan som jag trodde var min kompis när det motbjudande lilla krypet smög upp bakom hälsenan och tokskällde både mordiskt och vanvettigt. Hantelprogrammet avslutade plågan.
Återigen varmt och mysigt  på balkongen ett par timmar innan det blev lite torrträning med fripistolen och därpå skidskytte på svt. En promenad hanns med innan damerna skulle igång. Hann inte se avslutningen på det innan det var dags att fara till skjutbanan.
Sjätte och sista delen av programmet som jag följer. Syftet är att överföra alla enskilda moment till en helhet - prestation. Under 45 minuters skjuttid ska man räkna hur många skott i följd man kan skjuta med ett poängtal överstigande vad man haft "mage" att tro att man klarar av. Därefter följer 45 minuter då man skjuter 10 skottsserier med självbestämt sämsta resultat. Den första halvan gick okej. Det blev 86 skott innan första 8:an. Som mest 36 skott i följd över 9,5. Den andra delen blev inte lika bra. Jag satte ribban högt, 96 poäng, och det sket sig. Började med 95 sedan 91, 93 och avslutade med 94. 
Idag var vi 5 personer som sköt luftpistol, och en herrans massa poliser igen. Lika många på muggen som på fiket. Men jag kunde fast dom tittade.
Time out Mañana. Tänkte vila lite inför helgen och det sammanfaller väl med julmarknaden i Alcudia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar