Sidvisningar förra veckan

onsdag 15 december 2010

Snö

Igår var det ganska bra ändå. Då man tittade ut imorse låg solstolarna i poolen. Det har blåst och regnat något oerhört i natt. 5+  var det på termometern vid entrén då stora fysprogrammet var framme vid joggingdags. Frös rejält om fingrarna innan man var inne igen. Det gick fort över då man fick slita med bålstabiliseringsövningar. Lätt utökade i antal upprepningar har de blivit nu igen. Och på det blev det en sväng till butiken för att stävja vattenbristen.
Skrev julkort, gjorde torrträning med fripistolen, bokade hotell i Frankfurt och Wroclaw, läste deckare, lunch, åkte till banan.
Bergen väster om motorvägen ner till Palma är snöklädda. Det ser lite knepigt ut när apelsinträden bär frukt samtidigt. Kan inte ha varit mycket sol på lufthallen idag, för det var bara 11 grader inomhus. Fick aldrig upp kolvtempen.
Vi körde en liten meningsfull tävling, jag och Matte. Jag vann. Sedan en liten träningsmatch om 60 skott.
Det gick ganska bra att fokusera riktmedlen ovanför fläcken, men så fort man går nedanför blev det blurrigt och viftigt och omöjligt att avfyra i rimlig tid. Det kändes alltså helt hopplöst, men med bara en 8:a blev det 574 ändå.
En sväng förbi Eroski som var en Caprabo förut för att inhysta middagsvirke. Dörrarna var väck på något vis så de stod öppna. Har aldrig frusit så förbannat i en affär förut. Undrar om jag har gjort en felsatsning. nä...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar